Snore Trainer app tegen snurken voor iPhone vandaag gratis
Redactie

Vandaag is het Wereld Slaapdag en in het kader daarvan is het op deze dag mogelijk om de Snore Trainer app gratis te downloaden op je iPhone. De applicatie is in oktober 2012 gelanceerd en is een hulpmiddel om snurken tijdens het slapen te voorkomen.

Snurken door rugligging

snore-trainer-appEen groot deel van de mensen slaapt op de rug en als gevolg daarvan kan het snurken ontstaan. Bij het op de rug slapen valt de tong vaak naar achteren en gaan de zachte en weke delen namelijk vibreren. Wie ook last van snurken heeft bij het op de rug slapen kan gebruikmaken van de Snore Trainer applicatie. Om de app zijn werk te laten doen draag je de iPhone op je borst. Dat kan bijvoorbeeld door deze in je borstzakje te steken, maar andere opties zijn ook mogelijk, zoals het dragen van een band rond je borst. Daar kan de iPhone dan achter gestoken worden.

Trillingen of geluidssignaal

Zodra je op je tijdens je slaap een poging onderneemt om op je rug te gaan liggen, verneem je irritante trillingen. Dat zorgt ervoor dat je automatisch weer terugdraait in een positie waarin je niet snurkt. In plaats van trillingen kan er ook een geluidssignaal worden afgegeven. Mocht je snurkproblemen hebben, dan kun je met de app Snore Trainer voortaan van een uitstekende nachtrust genieten net als je eventuele partner.

Download vandaag tijdens de Wereld Slaapdag gratis de Snore Trainer app op je iPhone en bespaar daarmee 2,69 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.