Snel de laagste brandstofprijs zien op je iPhone met Benzine-Jip
Redactie

De Benzine-Jip applicatie voor de iPhone heeft gisteren een update gekregen naar versie 1.2 en daarmee zijn er verschillende verbeteringen aangebracht. Met de app kun je nu nog sneller de laagste brandstofprijs vinden.

In- en uitzoomen

Na de update van de Benzine-Jip app kun je nu de kaart inzoomen of uitzoomen tot het gewenste niveau. Daarbij zie je op het niveau hoeveel je op bijvoorbeeld een volle tank benzine kunt besparen, maar ook hoeveel geld je te veel zou kunnen uitgeven. In het startscherm zie je het Nationaal Prijspeil en daar zijn de afwijkingen op gebaseerd. Zoom in op het stadsniveau om weer terug te komen op het bekende beeld van de app. Je ziet dan nog wel de groene, oranje, gele en rode pijltjes waar het duur of goedkoop tanken is. Je krijgt de waarde dan in prijs uitgedrukt als je erop klikt.

Nationaal Prijspeil

Een andere wijziging in versie 1.2 van de Benzine-Jip app is dat je altijd direct toegang hebt tot het Nationaal Prijspeil. Dat gaat namelijk heel gemakkelijk met de nieuwe ‘home’ knop. Ook zie je dan meteen welk aantal stations de prijs heeft aangepast en zie je het maximale voordeel ten opzichte van het Nationaal Prijspeil. Multitasking is eveneens een nieuw onderdeel, zodat je altijd naar je laatste sessie terug kunt keren als je bijvoorbeeld de app hebt verlaten.

Deze app laat het prijspeil met voordeel en nadeel per volle tank zien en kan je veel geld besparen. De Benzine-Jip app is gratis voor de iPhone beschikbaar.

benzine-Jip

Coöperatie krachtenbundel Jip U.A.

4 (4 reviews)
Gratis via App Store
benzine-Jip
benzine-Jip
benzine-Jip
benzine-Jip
benzine-Jip

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.