Snel afvallen met de meedogenloze Carrot Fit app
Roel van Hout

Probeer je te lijnen, maar heb je alle afval-apps tevergeefs geprobeerd? Download dan de Carrot Fit app, die meedogenloos reageert als je geen gewicht weet kwijt te raken.

De ontwikkelaar van Carrot Fit maakte eerder al Carrot Alarm, een minstens net zo onvriendelijke wekker-app. Als je het alarm in Carrot Alarm uitschakelde of op ‘snooze’ tikte, daagde de app je uit met een activiteit voordat je het daadwerkelijk uit kon schakelen. Het gevolg was dat je inmiddels zo wakker was dat ‘snoozen’ geen zin meer had. Ook is er een notitie-app van dezelfde makers verkrijgbaar, die boos op je zal worden als je er niet in slaagt een bepaalde activiteit te voltooien.

Carrot Fit app is bijzonder onaardig

Als je daar absoluut niet tegen kan, ben je bij de Carrot Fit app aan het juiste adres. Je vult daarin namelijk periodiek je gewicht in. Zolang je afvalt is er niks aan de hand, maar als je aankomt zul je het moeten bezuren: de app gaat dan bijzonder onaangename opmerkingen tegen je maken. Zo verwijt Carrot Fit je bijvoorbeeld dat je met je gewicht de baan van de aarde rond de zon negatief beïnvloedt.

→ Is Carrot wat te onaardig voor je? Probeer dan deze 4 iPhone afval apps!

Op dit moment is de app nog niet meer dan een gewicht-tracker, maar in de toekomst zul je ook trainingsschema’s in de app kunnen gaan invoeren, belooft de ontwikkelaar. Voor wat je nu krijgt is de app daarom nog wel wat duur te noemen, maar in de toekomst belooft de app zeker waar voor je geld te zullen gaan worden.

CARROT Fit

Grailr LLC

€ 4,49 via App Store
CARROT Fit
CARROT Fit
CARROT Fit
CARROT Fit
CARROT Fit

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.