Check de sneeuw op je wintersportbestemming met de Sneeuwhoogte app
Gijs Ettes

Dankzij de Sneeuwhoogte app kun je nu voordat je op wintersport vertrekt, checken hoe het gesteld staat met de sneeuw in elk skigebied. Daarnaast biedt de app uitgebreide weersinformatie over jouw favoriete wintersportbestemmingen.

Sneeuwhoogte app nader bekeken

Sneeuwhoogte app 2Daarmee is de Sneeuwhoogte app een must voor wie binnenkort op wintersport vertrekt. De app is reclamevrij en laat je gemakkelijk favoriete skigebieden- of dorpen toevoegen. Vervolgens kun je het weerbericht voor de desbetreffende locatie bekijken en hoeveel sneeuw er op de berg en in het dal ligt. Ook maakt de app snel inzichtelijk welke pistes en liften geopend zijn en wat de kwaliteit van de sneeuw is.

Per skigebied kun je uitgebreide informatie en weerberichten checken. Daarnaast is het mogelijk om foto’s te bekijken of te uploaden en webcambeelden te bekijken. Middels de menuknop linksboven kun je tot slot sneeuwkaarten en de top 50 met skigebieden raadplegen. Deze zijn onderverdeeld in de populairste gebieden en de gebieden met de meeste sneeuw.

Sneeuwhoogte app downloaden

De Sneeuwhoogte app is gratis beschikbaar in de App Store en is 53,6MB groot. Om de app te gebruiken moet je iPhone of iPad beschikken over iOS 5 of hoger.

Sneeuwhoogte.nl

Sneeuwhoogte B.V.

10 (7 reviews)
Gratis via App Store

Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl

Foto: Trysil

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.