Sneeuwballen gevecht met Snow Fight

Redactie
7 december 2011, 15:19
1 min leestijd
Sneeuwballen gevecht met Snow Fight

Hoewel de winter nog moet beginnen, kunnen we alvast in de stemming komen met nieuwe game op de iPhone iPod Touch en iPad; Snow Fight.

Dit verrassend verslavend spelletje combineert de spanning van een Capture The Flag game, met de fun van een sneeuwballen gevecht. Na het spelen van dit spel zou je bijna zin krijgen om een kop warme chocomel met slagroom te maken, net als vroeger. De pixel achtige graphics zorgt ook voor een nostalgisch gevoel tijdens het spelen.

Snow Fight spelen

Het doel van het spel is bij de vlag zien te komen zonder te veel sneeuwballen te incasseren. Er staan ook sneeuwpoppen in elk level die ook veroverd kunnen worden voor bonus punten.

Je hebt standaard 5 sneeuwballen op zak om je vijanden mee te bekogelen. Als deze op zijn kan je met een druk op je knop op de grond nieuwe sneeuwballen maken. Je bent dan natuurlijk wel kwetsbaar, dus zoek een veilige plek om dit te doen!

Lees verder na de advertentie.

Hoe beter je presteert tijdens het level, hoe hoger de medaille die je aan het eind van het level krijgt. De beste medaille krijg je wanneer je alle tegenstanders verslaat, alle sneeuwpoppen hebt verovert, en zonder geraakt te worden bij de vlag kan komen.

Snow Fight proberen

Snow Fight is een gratis App, met in totaal 46 levels welke in moeilijkheid stijgen. De eerste 7 levels zijn toegankelijk. In de app zelf kan voor een bedrag van €0,79 de rest van de levels gekocht worden voor nog meer koude actie!

Snow Fight

Sauce Digital Limited

Gratis via App Store
Snow Fight
Snow Fight
Snow Fight
Snow Fight
Snow Fight
Snow Fight
Snow Fight
Snow Fight
Snow Fight
Categorie: iPhone Games
Spotlight: Sneeuwhoogte

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's