Snapchat voegt Wereldlenzen toe om je omgeving op te vrolijken

8 november 2016, 20:20
2 min leestijd
Snapchat voegt Wereldlenzen toe om je omgeving op te vrolijken
Snapchat

Snapchat

Gratis

Reviewscore

8,5

Snapchat Wereldlenzen maken je omgeving een stukje mooier of leuker. Deze nieuwe lenzen zijn uiteraard toegevoegd in voorbereiding op de Spectacles.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat Wereldlenzen

Snapchat heeft de iOS-app een update gegeven, waardoor je nu Wereldlenzen kunt gebruiken. We kennen allemaal de mogelijkheid om onze selfies op te leuken met hondentongen, hertenhoofdjes of door het wisselen van gezicht met een ander. Nu kun je deze gekkigheid dus ook uithalen met je omgeving. Je krijgt zeven lensopties om uit te kiezen. Bijvoorbeeld eentje waarmee het lijkt dat het sneeuwt en eentje waardoor er overal hartjes verschijnen.

In de video van bovenstaande tweet kun je zien dat het nog veel toffer kan. In dit voorbeeld maakt de lens de wereld donker en lijkt het net alsof je er met een zaklamp op schijnt. In in de video van onderstaande tweet kun je zien hoe de wereld er uit komt te zien als je het vult met regenboog kotsende wolkjes.

Deze augmented reality-filters zijn nu al leuk. Toch zijn ze vooral bedoeld als voorbereiding op Spectacles, de wearable waarmee je opnames kunt maken van wat je ziet. De beelden die met deze bril gemaakt worden hebben natuurlijk ook filters nodig en daarvoor komen de Wereldlenzen om de hoek kijken. Het is nog niet bekend wanneer de Spectacles verkrijgbaar zullen zijn, maar de app bevat nu al wel vast de mogelijkheid om de bril te verbinden. Daarnaast kun je vanaf nu een Snap ingedrukt houden om deze naar een vriend te sturen en links op het scherm tikken om terug te gaan.

Snapchat downloaden

De nieuwste versie van Snapchat kun je uiteraard helemaal gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je minimaal 147MB vrije ruimte nodig. Tevens moet je iOS 8.0 of hoger draaien.

Snapchat

Snap, Inc.

Gratis via App Store

Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu