Snapchat voor iPhone krijgt grote update
Wouter Nijsen

De 5.0-versie van Snapchat brengt allerlei vernieuwingen met zich mee. Snapchat is een app waarmee je foto’s kunt maken die je vervolgens voor enkele seconden naar een vriend of vriendin stuurt. Daarna worden ze automatisch verwijderd.

Snapchat 2De nieuwe versie van Snapchat voor iPhone brengt onder andere in-app-profielen en nieuwe commando’s met zich mee. Zo is het nu mogelijk om via twee tikjes op iemands bericht direct een antwoord te sturen. Sinds de update kun je bovendien via handige swipes snel van scherm naar scherm switchen.

Met de 5.0-versie van Snapchat kun je ook Snaps sturen naar je vrienden die de app nog niet bezitten. Zij krijgen echter alleen het verzoek om de app te downloaden, alvorens zij de foto daadwerkelijk mogen zien. Deze functie voegt dus weinig toe.

Populair in Nederland

Snapchat voor iPhone is inmiddels een populaire app in Nedelerland. In de iPhone-app kun je zelf bepalen hoe lang je vriend of vriendin de foto mag zien en je kunt hem met een soort kwast bewerken.

Snapchat wordt dan ook vooral gebruikt voor het schieten van grappige plaatjes. Hoogstwaarschijnlijk zullen er ook al mensen op het idee zijn gekomen om meer onthullende foto’s kort te laten zien aan hun partner.

Snapchat

Snap, Inc.

7,0 (170 reviews)
Gratis via App Store
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.