De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Snapchat breidt de Verhalen-pagina uit voor uitgevers

Erwin Vogelaar
7 juni 2016, 19:30
2 min leestijd
Snapchat breidt de Verhalen-pagina uit voor uitgevers
Snapchat

Snapchat

Gratis

Reviewscore

8,5

Snapchat breidt de Verhalen-pagina uit om zo voornamelijk uitgevers tegemoet te komen. De content van deze media komt zo beter onder de aandacht bij gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat Verhalen

De Verhalen-pagina van Snapchat ziet er na de nieuwste update iets anders uit. De focus ligt deze keer echter niet op de gebruikers, maar op uitgevers en adverteerders. Deze media krijgen meer ruimte om hun content op de pagina te laten zien. Op deze pagina zag je altijd ‘Discover’ met enkele icoontjes, ‘Live’ met enkele icoontjes en daarna je ‘Recente updates’ en ‘Alle verhalen’. Dat gaat nu dus iets veranderen.

snapchat verhalen

Voor uitgevers is het nu mogelijk om in de Discover-sectie naast een icoontje ook een afbeelding en tekst toe te voegen. Hierboven kun je zien hoe dat eruit ziet. Met deze verandering hoopt Snapchat dat gebruikers vaker verleid worden om deze content te bekijken. Deze afbeeldingen worden voortaan samengevoegd met de Live-verhalen, die vooralsnog populairder zijn dan de verhalen van de uitgevers. Je kunt je nu ook abonneren op media die je graag wil volgen. De updates van deze media komen dan tussen de verhalen van je vrienden te staan.

Door zulke veranderingen kan Snapchat een hoop extra geld verdienen. De app heeft namelijk veel gebruikers. Zo zou Snapchat op dit moment zelfs meer gebruikers hebben dan Twitter. Snapchat doet het vooral goed onder jongeren, terwijl Twitter juist onder die groep moeite heeft om nieuwe gebruikers te krijgen. Toch doet Snapchat zelf ook zijn best om nieuwe gebruikers te trekken door veranderingen door te voeren. Zoals de streaks die je opbouwt door elke dag iets naar elkaar te sturen.

Snapchat downloaden

De veranderingen voor Snapchat worden nu uitgerold. Je kunt de nieuwste versie van de app altijd in de App Store downloaden via onderstaande link. De app vraagt om 92,3MB vrije ruimte en iOS 7 of hoger.

Snapchat

Snap, Inc.

Gratis via App Store
Bron: The Verge
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu