De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Snapchat update: filters, flitser en beste vrienden-sectie

Roel van Hout
21 december 2013, 14:03
2 min leestijd
Snapchat update: filters, flitser en beste vrienden-sectie

Snapchat, de megapopulaire foto-app, heeft er dankzij een Snapchat update weer wat functies bij gekregen: filters, een flitser en een sectie voor je beste vrienden!

Lees verder na de advertentie.

Voor wie Snapchat niet kent: de app stelt je in staat om snel en gemakkelijk foto’s naar elkaar te versturen, met het verschil dat foto’s na een paar seconden voorgoed verdwijnen. De perfecte manier om elkaar leuke, gekke foto’s – en laten we er niet omheen draaien, de app is niet voor niets zo populair – ook spannende kiekjes te sturen: na een paar seconden is je foto toch voorgoed verdwenen. Je kunt wel een screenshot maken, maar als je dat doet krijgt de persoon die de foto verstuurde een melding.

→ Wat is Snapchat precies? Lees alles over deze foto-app op de Snapchat-pagina!

Snapchat update voegt nieuwe functies toe

Snapchat update

Dankzij een Snapchat update kun je nu nog meer met de app. Zo is er een flitser aan de voorkant toegevoegd. Aangezien het de iPhones aan een flitser aan de voorkant ontbreekt, wordt het scherm korte tijd fel wit. Het is provisorisch, maar werkt in principe goed.

Daarnaast zijn er filters toegevoegd, in twee soorten: enerzijds heb je de zogenoemde smart filters, die informatie over de tijd, weer en de snelheid waarmee je je voortbeweegt in de foto plaatsen. Is dat je te ingewikkeld, dan kun je gelukkig ook Instagram-achtige filters toevoegen aan je kiekjes.

Ten slotte voorziet de update in een nieuwe sectie voor je favoriete contacten. Door bepaalde contacten als zodanig aan te merken, komen ze bovenaan je lijst te staan. Op deze manier wordt gebruik van de app nog sneller, wat helemaal past bij het karakter van Snapchat.

Snapchat update downloaden

De Snapchat update is gratis te downloaden in de App Store. De app vereist iOS 5.0 of hoger en is 8,7MB groot.

Snapchat

Snap, Inc.

Gratis via App Store

Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat

Het laatste Snapchat nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu