Snapchat laat je nu ook chatten en videobellen
Gijs Ettes

Op korte termijn is het mogelijk om ook te chatten en videobellen met de Snapchat iPhone-app, zo hebben de makers bekendgemaakt. Net als met foto’s worden de verzonden chats na verloop van tijd onzichtbaar.

Sluit je een gesprek af in de Snapchat iPhone-app, dan verdwijnen alle berichten. Je kunt uiteraard wel een screenshot van een conversatie maken, als je deze nog wilt bewaren. Om een chat te starten, veeg je de naam van een vriend of vriendin naar rechts. Met een druk op de knop kun je vervolgens in Snapchat videobellen. Hoe dit precies werkt, zie je in onderstaande video.

Dagelijks maken ongeveer 200.000 jongeren gebruik van Snapchat. Het handige aan de app is dat je berichten, in tegenstelling tot WhatsApp, na een aantal seconden na ontvangst automatisch en voorgoed verdwijnen. Naast gekke foto’s en video’s worden er natuurlijk ook veel spannende kiekjes via Snapchat verzonden. Juist omdat dit discreet kan, is de app populair; je hoeft immers niet te vrezen dat je bericht uitlekt en over het wereld wijde web gaat zwerven.

Download de Snapchat iPhone-app

Via de link hieronder kun je Snapchat alvast downloaden. De update die de makers hebben onthuld, lijkt op het moment van schrijven nog niet beschikbaar.

Snapchat

Snap, Inc.

7 (279 reviews)
Gratis via App Store

Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.