Snapchat Herinneringen maakt je oude Snaps doorzoekbaar

Erwin Vogelaar
6 juli 2016, 19:17
2 min leestijd
Snapchat Herinneringen maakt je oude Snaps doorzoekbaar
Snapchat

Snapchat

Gratis

Reviewscore

8

Snapchat heeft Herinneringen geïntroduceerd, een manier om je oude Snaps terug te vinden en deze pareltjes weer opnieuw te delen.

Snapchat Herinneringen

De tijdelijkheid van Snapchat is altijd erg belangrijk geweest voor de app. Snaps die je ontvangt kun je even bekijken en daarna zijn ze weg. Snaps je stuurt zie je, als het goed is, ook niet meer terug. Tot nu, want je eigen Snaps kun je met de nieuwste update terugvinden in de app via een aparte filmrol. Swipe naar boven en je opgeslagen foto’s en video’s zijn terug te vinden op een aparte pagina. Een snap opslaan kan heel simpel, want je hoeft enkel op het Herinneringen-icoontje te tappen zoals in onderstaande video. Zo sla je alleen de Snaps op die je echt wil bewaren.

De Snaps die je in Herinneringen heb opgeslagen zijn vervolgens goed doorzoekbaar. Je kunt er tevens voor kiezen om bepaalde Snaps die alleen voor jouw ogen bestemd zijn, in een apart mapje te zetten waar alleen jij bij kunt. Zo kun je de iPhone met Herinneringen makkelijk aan iemand geven om er doorheen te swipen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze de verkeerde Snaps zien.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat stelt voor dat je Herinneringen gebruikt om oude Snaps in nieuwe Verhalen te verwerken, of om ze op andere manieren te delen. Zie je de functie nog niet terug in jouw versie van de app? Dat kan kloppen. Herinneringen wordt komende maanden uitgerold, dus het kan nog even duren tot je zelf van Snapchat Herinneringen gebruik kunt maken.

Snapchat downloaden

Zorg er in ieder geval voor dat je de nieuwste versie van de app op je toestel geïnstalleerd hebt staan. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 91,5MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 8 nodig om Snapchat te kunnen gebruiken.

Snapchat

Snap, Inc.

Gratis via App Store

Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Bron: The Verge
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu