Snapchat beveiliging verbeterd in nieuwe update

Er is de afgelopen tijd veel te doen geweest over de Snapchat beveiliging: gelukkig verhelpt een nieuwe update de problemen.

Dankzij een recente update was het in Snapchat mogelijk om je vrienden te zoeken op basis van telefoonnummer. Handig, maar het stelde ook kwaadwillenden in staat om heel gemakkelijk telefoonnummers te achterhalen, als gevolg van een Snapchat lek.

In een nieuwe update heeft de ontwikkelaar ervoor gezorgd dat je het linken van je Snapchat-account aan je telefoonnummer kunt uitschakelen. Dat doe je door naar de ‘mobile’ sectie in de instellingen te gaan en de koppeling uit te schakelen.

Snapchat beveiliging voor wie wel wil koppelen niet verbeterd?

Het klinkt als een oplossing, maar niet als iets permanents: wie de koppeling nog wel wil gebruiken, lijkt zich nog steeds op glad ijs te moeten begeven. De ontwikkelaar laat wel weten dat het team ‘de Snapchat service blijft verbeteren’ maar wat dat precies inhoudt, is niet geheel duidelijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Snapchat update is gratis te downloaden in de App Store. Zeer aanbevolen!

Snapchat

Snap, Inc.

7,8 (11324 reviews)
Gratis via App Store

Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.