Snapchat verbetert energiemodus en voegt hoogtemeter toe
Lars Paymans
Snapchat

Snapchat

Gratis

Snapchat gaat vanaf versie 9.37.0 zuiniger om met de accuduu van je iPhone, en geeft je daarnaast de mogelijkheid om snel te laten zien hoe hoog je je bevindt met een nieuwe filter.

Snapchat batterij besparen verbeterd

Zodra je update voor Snapchat installeert, zal de app rekening houden met de Energiebesparende modus die een standaard onderdeel is van iOS. Zodra jij deze batterijmodus geactiveerd hebt, zal Snapchat automatisch haar eigen energiemodus activeren om je accu zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Snapchat batterij besparen

Handig, want tot voorheen moest je deze modus altijd handmatig aanzetten in de instellingen van de app. Dit kan nog steeds, zodat je ook zonder de Energiebesparende modus Snapchat terug kunt fluiten op het gebied van accuduur.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Daarnaast is er een nieuwe filter toegevoegd die met een grote cirkel laat zien op wat voor hoogte je bevindt. Deze nieuwe filter staat in het rijtje met de snelheidsmeter en de temperatuur. Je kunt hem dus gemakkelijk vinden door een Snap te maken en vervolgens over je scherm te vegen om door de beschikbare filters te bladeren. Hier kom je sinds kort ook een aantal filters toe die speciaal voor de olympische spelen zijn toegevoegd.

Snapchat blijft zich vernieuwen

Gisteren kwam Snapchat ook al in het nieuws door de overname van de app Vurb. Een belangrijke gebeurtenis, omdat dit het een stuk gemakkelijker kan maken om nieuwe mensen en merken te ontdekken. Snapchat nam de app over voor honderd miljoen dollar, maar heeft nog niet officieel bekend gemaakt wat ze van plan zijn met de dienst. Dat mag ook wel, want sinds de komst van Instagram Stories is de concurrentie moordender dan ooit.

Snapchat

Snap, Inc.

7,8 (12159 reviews)
Gratis via App Store

Lees het laatste nieuws over Snapchat

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.