Snapchat voegt 3D Touch en video-effecten toe
Erwin Vogelaar
Snapchat

Snapchat

Gratis

In de laatste update van Snapchat is 3D Touch-ondersteuning toegevoegd. De drukgevoelige besturing wordt gebruikt om nieuwe effecten aan gemaakte video’s toe te voegen.

Snapchat 3D Touch

De populaire chat-app Snapchat heeft sinds de nieuwste update 3D Touch-ondersteuning op de iPhone 6S en iPhone 6S Plus gekregen. Om goed gebruik te maken van deze besturing zijn er enkele nieuwe videofilters toegevoegd. Zo kun je nu een slowmotion-effect aan een al geschoten video toevoegen. Tevens kun je het beeld versneld of achterstevoren laten afspelen.

Om de nieuwe effecten te gebruiken, moet je eerst de nieuwste versie van de app via de App Store downloaden. Vervolgens schiet je een video en kun je door naar links en rechts te swipen de nieuwe effecten vinden naast de videofilters die al beschikbaar waren. Ben je klaar, dan kun je de video naar je Snapchat Story of vrienden sturen.

Naast de video-effecten is het met 3D Touch ook mogelijk om licht op de app-icoon te drukken om vanuit het hoofdscherm een nieuwe chat te starten of nieuwe vrienden toe te voegen.

Download het vernieuwde Snapchat

De update voor Snapchat is nu beschikbaar in de App Store. Via onderstaande link kun je de nieuwste versie van de app downloaden. Snapchat 9.18 vraagt 66.3 MB opslagruimte.

Snapchat

Snap, Inc.

7 (279 reviews)
Gratis via App Store

Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.