Snap Together foto raadspel gelanceerd voor iPhone
Redactie

Bloomsix heeft de app Snap Together gelanceerd voor de iPhone en daarmee is er weer een leuk raadspel bijgekomen. Dit raadspel is een sociaal foto raadspel en combineert een aantal elementen, zoals foto’s maken, raden en delen.

Spelen via Facebook

Je speelt het spel Snap Together met je vrienden via Facebook. Het doel van deze leuke game is heel simpel, want het is de bedoeling te raden waar de tegenspeler een foto van gemaakt heeft. Er worden woorden voorgesteld waarna een foto van het object moet worden gemaakt en de tegenspeler heeft een gedurende een bepaalde tijd de mogelijkheid om te raden wat het is. De foto wordt langzaam verder onthuld, zodat er steeds meer zichtbaar wordt van het gefotografeerde object. Overigens is het spel asynchroon en dat betekent dat je het spel om de beurt speelt en pas op het moment dat jij er tijd voor hebt.

Foto maken en raden maar

Snap Together is weer eens een ander raadspel dan de laatste tijd voorbij is gekomen en biedt iedereen de gelegenheid om op een sociale wijze via Facebook een spel met vrienden te spelen. In het begin kunnen er foto’s van voorgestelde woorden gemaakt worden, waarbij het natuurlijk leuk is om ook foto’s te maken van de zaken die een speler in het alledaagse leven meemaakt.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.