Snake 97, het retro spelletje op je iPhone
Redactie

Afhankelijk van je leeftijd ken je waarschijnlijk nog de oude nokia’s. De dikke telefoon zonder touch screen en kleur, rubberen knoppen,  en een uitstekende antenne. Klinkt niet erg aantrekkelijk, maar er zit wel een spelletje op die veel mensen missen; snake. Op het mini-schermpje kon je soms urenlang het simpele spel spelen, maar het kan ook op de iPhone! Deze klassieke game kan je namelijk spelen op je iPhone met Snake ’97.

Full screen of telefoon

Je kan er voor kiezen om de telefoon in beeld te krijgen en op de nummertoetsen te moeten drukken om te spelen, net zoals vroeger. Ook kan je een ander model kiezen, zodat het precies aansluit op diegene die je gewend was. Vind je het kleine schermpje dat je dan krijgt toch vervelend, dan kan je ook kiezen voor een full-screenmode. Dit is natuurlijk wel een beetje vals spelen, aangezien je vroeger niet zulke grote schermen had zoals de iPhone heeft. Qua spel zit het goed in elkaar, je hebt verschillende game modes en levels. De game modes zijn de verschillende telefoons, want niet elke telefoon is niet even makkelijk te besturen.
Er zijn wel een paar dingetjes die ontbreken in de game, zoals de score in de bovenhoek en instellingen die je op het telefoon schermpje hoort te doen. Lange tijd was er geen classic snake game in de app store en Snake 97 is dat wel. Eigenlijk een goede aanwinst voor de app store!

 

[app 431054645] [app 438052745]

snake classic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.