Smulweb lanceert iPhone applicatie
Redactie

Vanaf vandaag hoeven alle iPhone en iPod Touch gebruikers zich geen zorgen meer te maken over de menukaart van het kerstdiner. Smulweb, de grootste Nederlandse culinaire community, heeft immers een iPhone applicatie gelanceerd met alle ruim 330.000 recepten.

Smulweb lanceert vandaag haar eerste applicatie. Met de nieuwe applicatie neem je zowel je eigen als je favoriete Smulwebrecepten mee naar de supermarkt.

Inspiratie nodig voor je kerstdiner?

Je kerstdiner recepten voeg je met een klik toe aan je Smulweb profiel (wel eerst even aanmaken). Of je raadpleegt direct je eigen recepten. Geen inspiratie? Dat is het recept van de dag mogelijk een uitkomst!

Mocht je al een Smulweb account hebben dan kan met deze app je favoriete recepten ook raadplegen op je iPhone. Handig voor bij de supermarkt, je hebt zo altijd je boodschappenlijstje bij de hand. Vervolgens leg je thuis de iPhone op het aanrecht en je kan aan de slag.

De verwachtingen zijn hoog gespannen

“Ik heb al mensen op de parkeerplaats voor de Albert Heijn met de applicatie zien zoeken naar recepten”, aldus Directeur Michiel Slegt. Smulweb verwacht een grote stroom gebruikers. “Vooral omdat de testgebruikers zo enthousiast waren” aldus Slegt.

Smulweb ontwikkelde de receptenapplicatie samen met PhaseFour en is eveneens bezig met de afronding van een restaurantapplicatie.

Download de Smulweb applicatie

De Smulweb applicatie (iTunes link) is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store. Veel succes met je kerstdiner!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.