Smart Alarm Clock, waanzinnig!
Redactie

Heb je vaak moeite om op te staan en kom je half slapend aan op je werk? Wil je daar verandering in, dan is EasyWakeup een aanrader voor je!

De applicatie EasyWakeupPro belooft je goed wakker te laten worden. Of het werkt? Lees het in deze review!

Easy wakker worden?

Je iPhone moet je vlak bij je leggen zodat de applicatie een goede tijd kan kiezen voor je om wakker te worden. De iPhone dicht bij je was wel even eng. Als je veel beweegt in je slaap heb je de kans dat je op je iPhone gaat liggen…. Wanneer je de wekker zet moet je 2 tijdstippen geven. Tussen die 2 tijdstippen maakt de  applicatie je wakker.

Het is raar maar waar, door de applicatie word je echt op het goede moment gewekt zodat je erg fit bent!

Meer functies

De applicatie heeft nog een aantal handige functies. Met de standaard wekker app op je iPhone kan je geen muziek uit je muziekverzameling kiezen. Met EasyWakeupPro kan je wel muziek kiezen uit je iPod library!

Ook extra handig is de snooze functie. Voor 0-10 minuten wordt de wekker even gedimd, in het geval dat je echt je bed niet uit kan.
Wanneer je de wekker instelt kan je ook kiezen tussen geluid en de trilstand of allebei.

Als je per ongeluk het geluid uit gezet hebt op je iPhone of je iPhone op de stil stand heb staan dan gaat de wekker toch af. Zo neem je geen risico om toch vermoeid uit bed te stappen!

Het geld waard?

De applicatie kost momenteel 11,99 EUR, daarmee komt het in de categorie van de duurdere applicaties. Het is een veel geld, maar je krijgt er wel wat voor terug. Met deze applicatie stap je namelijk elke ochtend fit het bed uit en dat heeft gevolgen voor de rest van de dag!

De applicatie neemt maar 1.1 mb schijfruimte in beslag en is dus geen blok aan het been voor de iPhone.

http://www.youtube.com/watch?v=a9_f3Lh9tr

iTunes: klik
Cijfer: 9,0
Website: http://easywakeup.net/nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Tom

  Advertorial? Wat een bagger zeg… Alsof die app je op het ‘juiste moment’ wakker zal maken.

 • Ossscar

  Heb je enige onderbouwing hoe die app je op exact het juiste moment wakker maakt? Baseert de app dat op beweging van je lichaam en zit er de uitkomst van een onderzoek achter ofzo? Hoe weet je dat je op het goede moment wakker wordt gemaakt. Leg ons dat is uit aub 🙂

 • Ossscar

  Oh, heb het al gevonden, komt van de website van Easy Wake Up (let niet op de spelfouten :P):

  Hoe vaak wordt jij wakker met een gevoel dat je nog uren had kunnen slapen? Hoe vaak wordt jij luidruchtigd uit je slaap gehaald door die vervelende wekker?
  Hoe vaak wordt je alert en goed uitgeslapen wakker, klaar om de dag te beginnen?

  De reden dat je je moe voelt bij het opstaan is vaak dat je in een diepe slaapfase wakker wordt. Als je wakker wordt uit een lichtere slaapfase zul je veel frisser wakker worden! In een normale nacht heeft een volwassene tussen de 4 en 6 slaapfasen. Elke fase duurt 90 tot 110 minuten, en bestaat uit twee fasen: een fase van diepe slaap, en een fase van lichte slaap (ook wel REM-slaap, afkomstig van Rapid Eye Movement).

  Wetenschappers hebben uitgevonden dat je wanneer je tusen twee slaapfasen wisselt (van lichte slaap naar diepe en andersom), kleine bijna onopvallende bewegingen maakt. Dankzij een speciale sensor (de Accelerometer op de iPhone) kan EasyWakeup detecteren wanneer dit gebeurt. Om dit juist te kunnen detecteren moet de iPhone of iPod aan je arm bevestigd zijn als je slaapt.

 • kees

  Grapige advertorial, ik geloof niet dat dit objectief is.
  Welke malloot gaat er nou 11 euro betalen voor wekkersoftware. Bovendien is het heel ongezond om 24/7 je iPhone zo dicht bij je te hebben in verband met straling.
  Beter gewoon dat ding uit of op de kast als je slaapt.

 • Cem

  Lol heb geen wekker nodig word altijd om 7 uur wakker 🙂