Download fotografie-app Slow Shutter tijdelijk gratis in 5 stappen

Rutger Otto
3 februari 2015, 12:36
2 min leestijd
Download fotografie-app Slow Shutter tijdelijk gratis in 5 stappen

Apple geeft momenteel de fotografie-app Slow Shutter weg. In de App Store kost hij 1,99 euro, maar via deze 5 stappen kun je de app helemaal gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Slow Shutterslow shutter

De app Slow Shutter is een fotografie-app voor iPhone en iPad waarmee je heel toffe foto’s kunt maken door te spelen met de sluitertijd. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van een snelweg waar ’s avonds auto’s overheen rijden. Met een langere sluitertijd zie je de lampen als strepen over de weg lopen.

Met de app kun je foto’s maken met speciale effecten. Daarvoor heeft de app drie modi waaruit je kunt kiezen. Door hem op automatisch te zetten kun je mooie foto’s maken van watervallen en een soort geest-foto’s maken waarbij beweging van je camera wordt geregistreerd. Met Light Trail is het mogelijk om mooie foto’s te maken van bewegende lampen, waarmee je een soort streep van licht op je beeld krijgt. Met de Night-modus kun je betere foto’s maken bij weinig licht.

slow shutter

Zo download je Slow Shutter gratis

Apple biedt de app deze week gratis aan via zijn Apple Store-app. Om Slow Shutter te downloaden moet je de volgende stappen doorlopen:

  1. Download de Apple Store-app uit de App Store
  2. Open de app en scroll naar beneden op het beginscherm
  3. Tik op ‘Download Slow Shutter gratis’
  4. Kies vervolgens voor de groene knop waarop staat ‘Download nu gratis’ en tik op verder om naar de App Store te gaan
  5. Voer je wachtwoord in en tik in het volgende scherm op ‘Wissel in’ rechtsboven in het scherm

Cadeau van Apple

Apple geeft in de Apple Store-app vaker apps weg. Het bedrijf uit Cupertino zet in het begin van dit jaar flink in op creativiteit van gebruikers. Zo loopt hun ‘Begin iets nieuws‘-campagne nog steeds, waarmee Apple met apps en toestellen adverteert dat creatievelingen goed uit de voeten kunnen met hun software en hardware om kunstwerken en mooie foto’s te maken.

Apple Store

Apple

Gratis via App Store

Lees meer over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu