Download: Slingshot voor iOS nu ook beschikbaar in Nederland
Gijs Ettes

De Slingshot-app voor iOS heeft – een week na de Amerikaanse release – ook zijn weg naar de Europese App Stores gevonden. De foto-app waarbij je kiekjes of filmpjes naar één of meerdere gebruikers kunt sturen, is per direct te downloaden.

slingshot-appZoals je kunt lezen in ons artikel ‘5 dingen die je moet weten over Slingshot‘ onderscheidt Slingshot zich van een vergelijkbare app als Snapchat door het feit dat je een ontvangen foto pas kunt zien als je een eigen kiekje hebt gestuurd naar de ander. Foto’s zijn voor het ‘slingen’ nog aan te passen met een stukje tekst of een tekening. Wil je liever een video delen, dan moet je de sluiterknop ingedrukt houden. Filmpjes mogen een maximale lengte van 15 seconden hebben. Foto’s en video’s verdwijnen nadat je ze hebt bekeken.

De Slingshot-app moet echt aanvoelen als Facebooks nieuwsoverzicht, maar dan specifiek voor jou. Foto’s en video’s die net iets te privé zijn voor op sociale media, maar die je wel met enkele mensen wil delen, kun je kwijt in de app. Zo gebruik je toch een dienst van Facebook en dat doet het bedrijf slim.

Slingshot-app downloaden

Via onderstaande link kun je de Slingshot-app downloaden. Deze vereist iOS 7 of nieuwer en tenminste 10MB aan vrije opslagruimte. De app bevat geen reclame of in-app aankopen.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.