Bewaar je Snapchat Verhalen voor altijd met Slinger

9 mei 2016, 13:55
2 min leestijd
Bewaar je Snapchat Verhalen voor altijd met Slinger

Snapchat is populairder dan ooit, en als je iets leuks hebt meegemaakt kun je dit dus heel goed via een Snapchat Verhaal met iedereen delen. Jammer genoeg verdwijnen deze filmpjes na 24 uur vanzelf. Met Slinger kun je jouw Snapchat Verhalen opslaan en zorgen dat iedereen ze altijd kan blijven bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Slinger Snapchat Verhalen bewaren

Slinger is geen app die Snapchat vervangt, maar is er wel een die goed naast de populaire app kan bestaan. De app is gemaakt door Chris Carmichael, iemand die zijn geld verdient door zijn leven met zo’n 1,3 miljoen volgers op Snapchat te delen. Het maken van deze Verhalen kostte hem vaak heel wat tijd, wat het extra zonde maakt dat ze na een dag alweer verdwenen zijn.

Met Slinger kun je dit ongemak verhelpen, zonder dat je Snapchat links hoeft te laten liggen. Je maakt je Snapchat Verhalen gewoon zoals je dat altijd al gedaan hebt, maar kiest na afloop voor de optie om hem op te slaan. Dit opgeslagen bestand kun je vervolgens gemakkelijk in Slinger importeren, zodat het Verhaal daar een eigen leven kan gaan leiden. Slinger richt zich dan ook volledig op verticale video’s.

Naast een handige plaats om je Snapchat Verhalen te delen, is Slinger namelijk ook een sociaal netwerk op zichzelf. Je kunt er andere gebruikers volgen en hun video’s bekijken, terwijl de app in een Leaderboard de populairste posts van het moment laat zien.

Bewaar je favoriete Verhalen

Het aanmaken van een Slinger-account is heel gemakkelijk. Je vult je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord in en kunt vervolgens direct beginnen met het uploaden van filmpjes. Als je een video op Slinger zet, kun je door van links naar rechts te swipen een uitgelichte afbeelding kiezen. Tot slot geef je het filmpje een naam om het uploaden te starten.

Als je Slinger een tijdje gebruikt, verandert de app vanzelf in een verzameling van je beste Snapchat Verhalen. Dit maakt het voor jezelf leuk om eens in de zoveel tijd terug te blikken op wat voor dingen je allemaal door de lens van je iPhone-camera meegemaakt hebt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu