Slimme en snelle agenda app Fantastical voor de iPhone
Redactie

Het noteren van afspraken in een agenda is met de Fantastical app op je iPhone heel snel te doen. De applicatie was al beschikbaar voor de Mac en is nu ook verkrijgbaar op de iPhone en is voor de iPhone 5 geoptimaliseerd.

Fantastical

De Fantastical app werkt bijzonder simpel. Zo tik je bijvoorbeeld in: ‘Lunch Friday met Gert in het café’. Dat zal vervolgens meteen op de vrijdag in je agenda worden gezet. De agenda heeft overigens een fraai uiterlijk met een witte balk bovenin beeld, waar je de dagen ziet. Als je in de witte balk gaat scrollen, dan verandert de lijst eronder. Deze donkergrijze lijst laat je overzichtelijk onder elkaar de afspraken per dag zien. Daarachter staat weer het tijdstip van de afspraak vermeld. Het maandoverzicht krijg je te zien door de datumbalk naar beneden te trekken, waarna je vervolgens direct op de data kunt klikken.

Snelle afspraken plannen

Er zijn natuurlijk veel meer applicaties die als agenda fungeren, maar de Fantastical app onderscheidt zich wel op het gebied van de snelheid van het inplannen van afspraken. De applicatie biedt verder nog de mogelijkheid om een herhaling van een afspraak in te stellen of een alarm te zetten.

De Fantastical app is om de lancering te vieren tijdelijk in prijs verlaagd naar 1,79 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.