SleepSounds HQ: slaap als een roosje met deze fraaie geluiden-app
Wouter Nijsen

Wie regelmatig last heeft van slechte nachtrust, moet het nieuwe SleepSounds HQ eens proberen. In deze nieuwe, Nederlandstalige app vind je meer dan vijfhonderd geluiden die je beter laten slapen, ontspannen of werken.

De geluiden variëren van kabbelende beekjes tot krekels in de avond en hebben allemaal een eigen functie. De makers van SleepSounds HQ stellen dat een goede nachtrust een impuls geeft aan je gezondheid, stress verlicht en creativiteit stimuleert.

Je kunt in SleepSounds HQ kiezen uit in totaal negentien verschillende categorieën, waaronder Oceanen, Dieren, Auto’s en Soundscapes. Er is voor ieder wat wils. Slaap je bijvoorbeeld goed onder het gegons van een Nederlandse snelweg of een korenmolen in werking, dan weet je meteen in welke categorie je moet zijn.

sleepsounds hqDe makers hebben niet alleen aan de slechte slapers gedacht, maar ook aan harde werkers. Als je helemaal rustig wordt van de ritmische golven op een Portugees kiezelstrand of van de watervallen in de Zwitserse Alpen, dan kun je met deze app prima uit de voeten.

Zoek naar nieuwe geluiden in SleepSounds HQ

Geluiden beluisteren staat in de app centraal, maar je kunt ook zelf een persoonlijke mix samenstellen, waardoor je verschillende geluiden achter elkaar plakt. Daarnaast kun je een timer instellen, afbeeldingen bekijken en een afspeellijst samenstellen.

Vanwege de enorme catalogus aan natuurlijk opgenomen geluiden, kun je in SleepSounds makkelijk via de zoekfunctie nieuwe geluiden ontdekken. De geluiden lopen gewoon door als je de app afsluit, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze plotseling stoppen als je de ogen wil sluiten.

Slaapgeluiden HQ: slaaphulp

Phase4 Mobile

€ 3,49 via App Store

Slaapgeluiden HQ: slaaphulp
Slaapgeluiden HQ: slaaphulp
Slaapgeluiden HQ: slaaphulp
Slaapgeluiden HQ: slaaphulp
Slaapgeluiden HQ: slaaphulp

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.