Skype werkt aan gesprekken in ‘cd-kwaliteit’
Redactie

De ontwikkelaars van Skype leggen momenteel de laatste hand aan de nieuwste versie van het populaire programma. Volgens een ontwikkelaar kunnen we hier veel van verwachten. Met de nieuwe versie kan je bellen met een 3G-signaal, gesprekken ontvangen via push-berichten en gesprekken voeren in ‘cd-kwaliteit’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Een combinatie van push-notificaties en VoIP-bellen zonder WiFi-signaal kan het traditionele bellen uiteindelijk vervangen. Door de push-notificaties ontvang je gesprekken net zoals je normaal een gesprek ontvangt, en door het VoIP-bellen zonder WiFi-signaal ben je niet meer gebonden aan bepaalde plaatsen omdat je overal van de applicatie gebruik kunt maken.

VoIP-bellen zonder WiFi-signaal

Apple staat ontwikkelaars sinds de Keynote van vorige week woensdag toe om gesprekken met een 3G-verbinding te voeren. Voor 27 januari was dit strikt verboden, en Apple had tot die tijd vele applicatie geweigerd. Nu het wel toegestaan is om te VoIP-bellen zonder WiFi-signaal komen verschillende applicaties met een update waardoor deze functie in de applicaties beschikbaar komt.

Het is nog onbekend wanneer de update in de App Store zal komen.

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

9 (16 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.