Skype-app krijgt blauwe linkjes en maakt multitasken makkelijker
Wouter Nijsen
Skype voor iPhone

Skype voor iPhone

Gratis

Onze score

9

De Skype-app voor iOS is van een flinke update voorzien. De populaire applicatie herkent voortaan telefoonnummers, datums en adressen in de gesprekken die je hebt. Ook is multitasken makkelijker gemaakt.

Dit brengt de Skype-update

De nieuwe functies van Skype zijn beschikbaar in versie 6.6 van de app, die nu beschikbaar is in de App Store. De belangrijkste nieuwe feature is dat Skype voortaan slimmer omgaat met telefoonnummers, datums en adressen en deze data blauw kleurt binnen de app. Dit betekent dat je telefoonnummers rechtstreeks vanuit Skype kunt bellen, afspraken meteen in je agenda zet en locaties te bekijken zijn in Apple Maps. Laatstgenoemde functie is handig, omdat je hierdoor niet meer het adres in de kaarten-app hoeft in te voeren.

In WhatsApp waren een tijdje geleden ook de zogeheten blauwe linkjes aanwezig. Die werden later op verzoek van veel gebruikers echter weer verwijderd.

Een andere fijne vernieuwing is dat je nu veel makkelijker multitaskt binnen de Skype-app. In de app is nu een ‘Actief gesprek’-banner beschikbaar. Wanneer je hier op tikt, word je direct teruggestuurd naar het belscherm. Ook heeft Skype een handige teller gekregen die het aantal onbeantwoorde gesprekken weergeeft.

Skype voor iOS downloaden

Via onderstaande link kun je de nieuwste versie van de Skype-app downloaden. De applicatie weegt 98,1MB en werkt op alle apparaten met iOS 7 of hoger.

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

7 (18 reviews)
Gratis via App Store

Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.