Skype: ‘Update voor iOS 4 komt binnenkort’

Vandaag komt iOS 4 beschikbaar voor iPhone-gebruikers. Deze firmware brengt veel nieuwe functies met zich mee. Onder deze nieuwe functies bevindt zich onder andere multitasking. Tijdens de keynote werd dit onder andere getoond met een update van de applicatie van Skype. Skype heeft zojuist verklaard dat deze update binnenkort naar de App Store komt.

Altijd bereikbaar door multitasking

Als de update van Skype er is, ben je altijd bereikbaar als je een Skype-account hebt. De applicatie kan namelijk inkomende gesprekken ontvangen terwijl je de applicatie niet op je scherm te zien is. Je zal het inkomende gesprek ontvangen zoals je dat normaal doet. Je hoort een ringtoon, en je scherm zal een melding van Skype vertonen.

Het lijkt erop dat Skype nog niets bij Apple heeft ingediend ter goedkeuring. Ze schrijven op hun blog dat ze dit pas doen als de update voldoet aan de kwaliteitseisen van Skype. Het zou in principe nog even kunnen duren voordat de update beschikbaar komt, maar in de praktijk zal het niet heel lang duren. Skype wordt namelijk aan alle kanten ingehaald door allerlei andere VOIP-diensten als ze niet opschieten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bron: Skype

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.