Skype update vernieuwt aanmeldscherm en maakt app sneller

Afgelopen nacht is een Skype update uitgerold die het aanmeldscherm van de app vernieuwt en een aantal snelheidsverbeteringen en bugfixes doorvoert.

Vlotter videobellen dankzij Skype update

Skype updateDe Skype update weegt iets meer dan 30MB en is per direct beschikbaar. De nieuwe versie is sneller dan voorheen en presenteert een nieuw aanmeldscherm waarmee het nog gemakkelijker is om in te loggen met je Skype- of Microsoft-account. Daarnaast zie je na het starten van Skype een pop-up die toestemming vraagt voor toegang tot de microfoon van je iPhone of iPad.

Na de Skype update moet de app sneller zijn dan voorheen, al merken wij bij het voeren van videogesprekken nog geen enorme verandering. Dat neemt niet weg dat Skype een goede optie is voor wie gratis wilt (video)bellen met familie en vrienden.

Benieuwd naar nog meer apps om gratis te telefoneren met je iPhone? Check dan het artikel Gratis bellen met je iPhone, waarin we in totaal vier apps uitlichten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

9 (21 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.