Skype update stoomt app klaar voor iOS 7

De Skype update die Microsoft onlangs heeft uitgerold, zorgt ervoor dat de VoIP-applicatie helemaal past in het vernieuwde design van iOS 7.

Skype updateDe nieuwe versie van Skype doet door de update een beetje denken aan Windows 8, maar past niettemin goed in de algehele look die Apple nastreeft met iOS 7. Naast een nieuw likje verf voert de Skype update verbetering toe voor wat betreft toegankelijkheid en VoiceOver. Ook zijn de gebruikelijke bugfixes doorgevoerd en is de snelheid van de app opgeschroefd.

Skype update: minder bugs

Een aantal dagen geleden gaf Microsoft al aan dat er verbeteringen zaten aan te komen voor de Skype app en nu is dat dus inderdaad het geval.

Te hopen valt dat gebruikers met de Skype update minder problemen ondervinden met de synchronisatie van chatberichten. Voorheen kwamen berichten tussen twee verschillende platformen vaak lange tijd niet of ineens met veel tegelijk binnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

9 (21 reviews)
Gratis via App Store
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.