Sky Tourist: puzzel-skills en behendigheid vereist
Roel van Hout

Al een tijdje geleden verschenen, maar nu gratis te downloaden in de App Store: Sky Tourist, een spelletje dat een beroep doet op je puzzel-skills én behendigheid.

In Sky Tourist is het de bedoeling dat je het nieuwsgierige astronautje Petey door een voor hem onbekende wereld in de lucht stuurt. Petey  zit met een ring aan zijn helm vast een een koord, dat tussen twee raketten is gespannen. Door de raketten onafhankelijk van elkaar naar boven en beneden te bewegen zul je Petey naar links en rechts kunnen laten glijden, daarbij obstakels ontwijkend.

Sky Tourist is leuk voor jonge spelers

Hoe sneller je Petey naar boven begeleidt, en hoe meer muntjes je onderweg verzameld, hoe meer sterren je per level krijgt uitgereikt. Op sommige punten kan de game daarbij best pittig worden. Sky Tourist doet daarmee een beroep op zowel je puzzel-skills als je behendigheid, wat ons betreft een fijne combinatie, aangezien het een spel toch net wat meer diepgang geeft.

Sky Tourist is uitgevoerd in tekenfilmstijl, wat het met name voor de jongere spelers tot een uitermate geschikt spelavontuur maakt. Het spel bevat 75 levels, dus je zult er wel even zoet mee zijn.

Sky Tourist is tijdelijk gratis te downloaden in de App Store!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.