Sky Gamblers Air Supremacy is Apples gratis App van de Week

Redactie
16 oktober 2015, 17:04
2 min leestijd
Sky Gamblers Air Supremacy is Apples gratis App van de Week
Sky Gamblers Air Supremacy

Sky Gamblers Air Supremacy

€ 3,49

Met Apples gratis App van de Week Sky Gamblers Air Supremacy ervaar je hoe het is om een straaljager te besturen terwijl je onder vuur ligt. De app vraagt veel van de grafische prestaties van je iPhone of iPad. 

Lees verder na de advertentie.

Met 770MB aan opslagruimte is Sky Gamblers Air Supremacy geen kleintje. Mooi moment om je iPhone 6S tevoorschijn te halen en de verbeterde grafische prestaties eens onder de loep te nemen. Veel tijd om te genieten in je cabine heb je echter niet. De vijand ligt op de loer!

Gelukkig is er de autopilot

Allereerst is het fijn dat de game een tutorial-modus aanbiedt, maar deze duurt wel ontzettend lang. Er komen hele verhalen voorbij, terwijl jij erachter komt dat je je telefoon alleen maar naar links of rechts en onder of beneden hoeft te bewegen om te sturen terwijl je met je vinger kunt swipen om langzamer of zachter te gaan. Vervolgens kun je beginnen aan de game, waarbij een korte strip je eerst vertelt wat het verhaal achter je missie is.

sky gamblers air supremacy

In de singleplayermodus word je op verschillende missies gestuurd zoals Defend the Base of het bekende Capture the Flag. Je moet even een paar rondjes vliegen om de besturing goed onder de knie te krijgen. Als je je telefoon net iets te scheef houdt, blok je blijkbaar de zon op je scherm en wordt het te donker om te zien wat je aan het doen bent. Niet handig als je net onder vuur genomen wordt door tien vijandige straaljagers. Als er te veel gebeurt, wordt de game ietwat chaotisch en dat is jammer want dat leidt af van het spel.

Handig is dan dat je het vliegen over kan laten aan de autopilot en jij je kunt focussen op het afvuren van raketten. Daarnaast is er ook een multiplayermodus, waarin je met vrienden of onbekenden missies kunt uitvoeren of een Team Deathmatch kunt spelen.

Download Sky Gamblers Air Supremacy

Sky Gamblers Air Supremacy is op dit moment gratis te downloaden in de App Store als Apples gratis App van de Week. Normaal gesproken betaal je 99 eurocent voor het downloaden en installeren. Overigens biedt de app ook nog verschillende in-app aankopen, die heel toevallig ook 99 eurocent kosten. Zoals gezegd vereist de app 770MB aan vrije opslagruimte. Ook moet er minimaal iOS 7 geïnstalleerd zijn.


[appimg 989148225]
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu