Skoove maakt van je iPad een slimme pianoleraar
Erwin Vogelaar
Skoove: Learn Piano

Skoove: Learn Piano

Gratis

Onze score

8

De nieuwe iPad-app Skoove kan je via een flink aantal lessen piano leren spelen. Enkele van deze lessen zijn gratis te proberen.

Skoove

Staat er een piano of keyboard in huis, maar heb je nooit de tijd genomen om het instrument te leren spelen? Dan is dit je kans. De nieuwe app Skoove vervangt namelijk dure pianoleraren met meer dan 250 lessen. In elke categorie zijn een paar lessen gratis uit te proberen, maar voor toegang tot het volledige aanbod zul je een maandelijks abonnement moeten afsluiten.

skoove

De app is te gebruiken als je nog nooit piano hebt gespeeld, maar ook voor gevorderden biedt Skoove opties. De lessen zijn erg duidelijk, met de noten op het scherm en videobeelden van handen die de muziek op een piano spelen. Fijn is dat Skoove meeluistert met hoe je speelt. Hierdoor kan de app je tips geven over hoe je kunt verbeteren. Ook wordt je progressie op deze manier bijgehouden. Leuk is tevens dat app je niet beperkt tot de vaste lessen, want je kunt improviseren en je eigen melodieën maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Skoove is niet goedkoop in gebruik. Hoewel je een aantal lessen dus gratis kunt testen, kost het abonnement per maand 19,99 euro. Goedkoper dan een pianoleraar, maar enkel aan te raden als je echt serieus bent over het leren spelen van piano. Betaal je in één keer drie maanden, dan kost het 39,99 euro. Een jaar kost 119.99 euro. Naast alle lessen krijg je als betalende gebruiker ook de mogelijkheid om vragen aan experts te stellen. Daarnaast worden er elke maand nieuwe lessen toegevoegd. Er staan nu al een hoop bekende liedjes in de app die je kunt leren spelen.

Skoove downloaden

Skoove is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 58,8MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 9.3 draaien. De app heeft helaas nog geen Nederlandse taaloptie.

Skoove: Learn Piano

Learnfield GmbH

8,6 (126 reviews)
Gratis via App Store

Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano
Skoove: Learn Piano

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.