Sims 3 verkrijgbaar in de Apple Store
Redactie

Sinds een paar uur ligt de langverwachte iPhone game in de schappen van de iTunes Store. Sims 3 voor de iPhone is verkrijgbaar sinds vandaag!
Er was al een demoversie en een 8 minuten durend filmpje over het spel, maar nu is hij er eindelijk.

Dit is de eerste Sims voor de iPhone, maar het bevat al de nieuwe functies van Sims 3.
De Sim moet gelukkig blijven en de basisbehoeften moeten dagelijks gedaan worden. In de andere Sim spellen voor de computer miste men het vrij rondlopen. De Sim was beperkt tot eigen gebied. Nu zit er in Sims 3 meteen de functie om naar je buren te gaan!

De game is voor 7,99 EUR te verkrijgen in de App Store
Laat je het even weten als je het gekocht hebt?

sims

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Martin

  Ik heb de app gekocht en ben er content mee. De installatie duurde wat lang, maar dat zal wel aan de hoeveelheid code liggen. De bediening is intuitief maar vergt wel wat gewenning. Vooral de zoom die elke keer wordt overrruled door de scène is wat lastig. Maar verder goed te doen.
  De eerste keer hing de applicatie geregeld. Op het EA-forum werd de uit/aan-methode geopperd. Na dat gedaan te hebben, werkte het spel beter. Daarna nog eenmaal een hangup gehad. gelukkig keert het spel daar terug waar je was gebleven.

  Al met al een leuk spel. €8,- is niet weinig, maar hé, een heruitgave van de spicegirls CD ligt ook voor 9 euro in de winkel. Heb ik toch liever dit spelletje.. 😉

 • Gizem

  Super leuk spel! Werkt zeer goed en is echt verslavend.
  Vervelende is alleen dat het toch vaak crasht. Hopelijk wordt daar nog wat aangedaan. Maar alsnog is het die 8 euro zeker waard!