‘Simply Beach’ weer terug in de App Store

Redactie
27 februari 2010, 23:28
1 min leestijd
‘Simply Beach’ weer terug in de App Store

De ontwikkelaars van de applicatie ‘Simply Beach’ zagen hun applicatie afgelopen week plotseling uit de App Store verdwijnen. De applicatie was door Apple verwijderd in het kader van de grote schoonmaak waarbij het bedrijf ruim 5.000 ‘erotisch getinte’ applicaties verwijderde. Apple is hierbij niet heel nauwkeurig geweest, want de applicatie ‘Simply Beach’ is een ‘gewone’ zwemkleding-winkel.

Apple heeft vorige week bijna elke applicatie waarin een vrouw in bikini te zien was verwijderd uit de App Store. Apple heeft hierbij de applicatie Simply Beach verwijderd. De ontwikkelaars van de applicatie waren hier erg boos om, want de applicatie is bedoeld om zwemkleding te kopen. Hiermee overtreden ze dus geen regels van Apple.

Meer ‘Simply’ applicaties

Inmiddels heeft Apple de applicatie weer teruggeplaatst in de App Store. Het is raar dat Apple niet eerder heeft opgemerkt dat de applicatie dit doel had, want de ontwikkelaars hebben nog een zestal applicaties waarmee ze dit doel hebben. Met deze applicaties verkopen ze onder andere wintersportkleding.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's