SimCity komt naar de iPhone

Redactie
10 december 2008, 21:37
1 min leestijd
SimCity komt naar de iPhone

Op dit moment zijn er, naar mijn mening, nog altijd geen hele bijzondere spellen voor ons geliefde apparaat uitgekomen. Maar dankzij SimCity, zou dat wel eens voorgoed kunnen veranderen.

Tot de dag van vandaag, heeft EA games nog nooit echt veel tijd gestoken in het gedegen uitwerken van hun games. Zowel Spore als Tetris voldeden niet aan de verwachtingen en ook is het nog geen enkele ontwikkelaar gelukt om gebruikt te maken van alles wat de iPhone te bieden heeft.

SimCity van EA Games

Groot was dan ook mijn vreugde, toen ik achter het nieuwste project van EA Games kwam, SimCity. Een spel wat ik echt helemaal grijs gespeeld heb. Op dit moment is er nog niet veel bekend over deze game, maar van wat ik heb begrepen is EA Games eindelijk weer op de goede weg.

Lees verder na de advertentie.

Binnenkort een review

Kijkend naar de vrijgegeven screenshots ziet dit spel er echt geweldig uit, ook de besturing schijnt warempel goed te gebruiken te zijn. Zodra dit spel uit is, kunnen jullie ook zeker een uitgebreide review van mij verwachten, maar tot die tijd, zullen we het even moeten doen met de vrijgegeven screenshots.

Maar wat denken jullie, is EA Games eindelijk op de goede weg, of zullen ze, wegens gebrek aan genoeg middelen, het toch weer eens vervroegd uitbrengen?

Categorie: iPhone Games
Spotlight: iPhone Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's