Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Shrink laat applicatie-icoontjes krimpen

Redactie
24 januari 2010, 19:23
1 min leestijd
Shrink laat applicatie-icoontjes krimpen

Vorige maanden zagen we steeds meer modificaties in Cydia verschijnen die ervoor zorgen dat er meer applicaties op één scherm passen. Een voorbeeld van een dergelijke applicatie is FiveRows. Deze modificatie zet vijf rijen met icoontjes onder elkaar. Bijna al deze modificaties zorgen ervoor dat het scherm rommeliger wordt, maar Shrink doet dit niet.

Lees verder na de advertentie.

Icoontjes verkleinen

Bij de andere modificaties wordt het scherm rommeliger doordat er meer icoontjes op een pagina worden gepropt zonder dat er iets aan die icoontjes gedaan wordt. De icoontjes blijven bij deze modificaties allemaal even groot dus. Het zou dus mooier zijn als de icoontjes allemaal iets verkleind worden, want dan ziet het er minder druk uit.

Shrink is een modificatie die het bovenstaande doet. In de instellingen van de modificatie zie je een percentage staan. Dit percentage staat voor de grootte van de icoontjes. Als je dit percentage heel laag maakt kan je heel veel icoontjes op één pagina kwijt, en als je het percentage op 100% zet zal je ‘slechts’ 16 icoontjes per pagina kwijt kunnen.

De modificatie werkt erg prettig. Na het aanpassen van het percentage zie je meteen het mooie, rustige resultaat. Dit is echt een aanrader voor iedereen die nu al een modificatie gebruikt die geen icoontjes verkleint, want je iPhone wordt er een stuk mooier van.

Shrink is voor $0,99 te downloaden uit Cydia.

Bron: DailyiPhoneBlog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu