Showtime: Draadloos de foto’s van je iPhone bekijken in de browser
Redactie

Door de verbeterde camera van de iPhone 4 wordt het steeds interessanter om foto’s te maken met de telefoon. Aangezien deze camera ook in de iPod touch is verwerkt, zie je ook steeds meer gebruikers met dit apparaat foto’s maken. Een goede applicaties om je foto’s draadloos op een groot scherm te tonen is ‘Showtime’. Met deze applicatie kan je al je foto’s op je apparaat bekijken vanuit je browser.

Verbinden via het ip-adres

Om de foto’s van de iPhone of iPod touch in de browser van een computer te tonen, moet je het ip-adres van je apparaat invoeren in de adresbalk. Bij het opstarten van ‘Showtime’ krijg je dit ip-adres te zien als je toestel en computer verbonden zijn met hetzelfde netwerk. Nadat de verbinding is opgezet, krijg je de web-interface van de applicatie te zien op je computer.

Zelf foto’s kiezen

Via de browser kan je de hele iPhone of iPod touch doorzoeken. Via de interface kan je de verschillende gebeurtenissen en foto’s selecteren die je wilt zien. Het is ook mogelijk om de foto’s via de applicatie te bedienen. Als je je computer dus op je tv hebt aangesloten, kan je vanaf de bank je foto’s laten zien zonder dat je het toetsenbord of de muis hoeft te gebruiken.

Showtime - free your photos! (AppStore Link) Showtime - free your photos!
Ontwikkelaar: Aptogo Ltd
Beoordeling: 4+
Prijs: € 1,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.