ShowerTime: Bespaar geld, tijd en water

Redactie
20 februari 2010, 17:20
1 min leestijd
ShowerTime: Bespaar geld, tijd en water

Soms verschijnen er applicaties in de App Store waarvan je denkt ‘Wie gaat dit gebruiken?’. Vaak zijn deze applicaties heel origineel, maar bijna niet bruikbaar voor de normale mens. ShowerTime is zo’n applicatie. Deze applicatie laat je precies weten wanneer je moet stoppen met douchen om geld, tijd en water te besparen.

iPhone in de badkamer

De applicatie ShowerTime hoef je niet aan te zetten op het moment dat je je kraan aanzet. Je kan de applicatie ruim van tevoren aan zetten, want de timer springt vanzelf aan als de microfoon het geluid van de douch waarneemt.

Na een bepaalde tijd hoor je hard geluid. Dit betekent dat het tijd is om je te gaan afspoelen. Kort daarna hoor je nog een hard geluid. Het is dan de bedoeling dat je de douche uitdraait. Als je het schema van de applicatie aanhoudt kan je veel geld, tijd en water besparen. Indirect bespaar je dan natuurlijk ook geld.

Lees verder na de advertentie.

Vochtigheid

Het is gevaarlijk om je iPhone op een vochtige plaats neer te leggen. Het kan zo zijn dat je geen garantie meer hebt op je toestel als het vochtig is geworden. Het is dus aan te raden om je iPhone goed in handdoeken in te wikkelen als je hem in je badkamer neerlegt.

ShowerTime: bespaar geld, tijd en water

Lucas Van Schaik

€ 2,29 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's