Shoppen vanuit de Bijenkorf app op je iPhone

Redactie
9 augustus 2012, 7:29
1 min leestijd
Shoppen vanuit de Bijenkorf app op je iPhone

De Bijenkorf heeft een nieuwe app gelanceerd voor onder meer de iPhone. Met de nieuwe Bijenkorf app kun je voortaan meteen via je iPhone producten bestellen. Daarvoor hoef je dus niet meer naar de mobiele site te gaan.

Nieuws en trends

De oude app blijft nog beschikbaar, maar je kunt deze gewoon verwijderen en de nieuwe Bijenkorf app installeren op je iPhone. Daarmee krijg je toegang tot het laatste nieuws van deze winkelketen. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan trends en blijf je daarvan eveneens op de hoogte. Als er evenementen op de agenda staan, dan zie je deze vanzelf in je app verschijnen. Er wordt constant nieuwe informatie toegevoegd, zodat de app altijd actueel is.

Winkelen en puntensaldo

Het leuke is dat je met de Bijenkorf app rechtstreeks kunt winkelen en allerlei artikelen kunt bestellen. Je rekent heel simpel af via iDeal of door je creditcard te gebruiken. Ben je in het bezit van een Bijenkorfcard, dan zie je als member ook meteen hoeveel punten je al hebt gespaard. Je puntensaldo wordt namelijk bijgehouden in app. Verder biedt de applicatie nog de mogelijkheid om de laatste tien gekochte artikelen te zien, waarbij je de Bijenkorfcard hebt gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

Download de app de Bijenkorf gratis op je iPhone.

De Bijenkorf for iPhone

de Bijenkorf

Gratis via App Store
De Bijenkorf for iPhone
De Bijenkorf for iPhone
De Bijenkorf for iPhone
De Bijenkorf for iPhone
De Bijenkorf for iPhone

Categorieën: Gratis, Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's