Shop erop los in New York, Parijs en Hawaï met je iPhone
Redactie

Alle shopaholics opgelet. Vanaf nu kun je elke dag winkelen met je iPhone. De game Dol op Winkelen is door Spil Games tot app ontwikkeld, maar was al in een webversie beschikbaar op  GirlsgoGame.nl. In 2011 is het spel meer dan honderd miljoen keren gespeeld.

Op zoek naar de leukste kleding

Met de Dol op winkelen app hoef jij je niet meer schuldig te voelen als je met je iPhone gaat winkelen. Het is namelijk de bedoeling om in het spel elke dag je kledingkast aan te vullen. Net zo lang tot het moment, dat er niets meer bij past. Je kunt je verkleden, maar moet ook uitdagingen aangaan. En je favoriete kledingstukken deel je natuurlijk met je vrienden.

Dagelijks budget van 500 euro

Elke dag weer krijg je een budget van 500 euro tot je beschikking op je creditcard om een nieuwe outfit te kopen. Is dat bedrag voor jou niet voldoende? Dan neem je een bijbaantje om zakgeld te verdienen. Of je raapt de geldzakken op, die je tegenkomt. In elk winkel heb je meer dan achthonderd mogelijkheden. En je kunt je outfit compleet maken met een nieuw kapsel of leuke accessoire.

Als jij dol bent op winkelen, dan mag je deze gratis game niet missen. Winkel over de hele wereld en laat al je dromen op modegebied uitkomen.

 

Shopaholic World: Dress Up Shopping & Hair Salon Makeover (AppStore Link) Shopaholic World: Dress Up Shopping & Hair Salon Makeover
Ontwikkelaar: SPIL Games
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.