Shooty Skies: vermakelijke game van de makers van Crossy Road
Gijs Ettes
Shooty Skies

Shooty Skies

Gratis

Onze score

7,5

Shooty Skies is een kleurrijke shooter van (een gedeelte van) de makers van Crossy Road. De presentatie van de game heeft veel weg van laatstgenoemde, maar de gameplay en besturing zijn volledig nieuw.

Eindeloze shoot ’em up

In Shooty Skies kruip je in een vliegtuigje gemaakt van blokken en is het de bedoeling om steeds grotere golven vijanden overhoop te schieten. Met je vinger bestuur je het vliegtuigje, waarbij er automatisch geschoten wordt. Laat je het beeld los, dan kun je je wapen opladen voor een vernietigend schot.

Shooty Skies is een eindeloze shoot ’em up, wat betekent dat er geen levels zijn, maar dat je steeds mikt op het behalen van een hogere score. Tussendoor kun je power-ups en muntjes oppikken. De muntjes kun je inwisselen voor betere wapens en extra levens. Zo zijn extra kanonnen, hittezoekende raketten en ‘bloedlinke dassen’ aan te schaffen om je aan een topscore en een hogere positie in de leaderboards te helpen. Voor 99 cent koop je nieuwe personages.

Gelukkig zijn in-app aankopen niet verplicht om lol te beleven aan Shooty Skies. De game is vrij simplistisch, maar dankzij de gemakkelijke besturing en aantrekkelijke presentatie perfect om tussendoor te spelen. Wel kan het spel vrij hectisch worden naarmate je vordert en er meer vijanden op het beeld verschijnen.

Shooty Skies downloaden

Via de link hieronder kun je Shooty Skies gratis downloaden. Het spel vereist iOS 8.1 of nieuwer en tenminste 71,4MB aan vrije opslagruimte.

Shooty Skies

Mighty Games

10 (4 reviews)
Gratis via App Store

Shooty Skies
Shooty Skies
Shooty Skies
Shooty Skies
Shooty Skies
Shooty Skies

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.