Shazam Red en Shazam Encore in de aanbieding
Redactie

De betaalde applicaties van Shazam zijn tijdens de feestdagen in de aanbieding. Op dit moment heeft Shazam twee betaalde applicaties in de App Store staan: ‘Shazam Encore’ en ‘Shazam RED’. Van de laatst genoemde gaat een deel van de opbrengsten naar een goed doel. Dit is dus ideaal voor de kerstdagen, want op deze manier geef je mensen die het niet zo goed hebben een fijnere kerst.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Beperking

Sinds een week of 4 geleden bestaan de betaalde applicaties van Shazam. Voorheen was er alleen een gratis applicatie, maar de ontwikkelaars van Shazam maakte hiermee natuurlijk geen winst. Om toch geld te verdienen hebben ze beperking in de gratis versie gebouwd. Met de gratis versie kan je namelijk maar 5 nummers herkennen per maand.

De betaalde applicaties van Shazam hebben deze beperking niet. Met deze applicaties kan je dus onbeperkt muziek herkennen. Deze applicaties zijn dus erg geliefd onder de muziek liefhebbers.

Shazam Encore en Shazam RED zijn tijdelijk voor 2,39 te downloaden uit de App Store. Tot gisteren kostten deze applicaties nog 3,99, dus tel uit je winst.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.