Shazam en Marktplaats krijgen grote update

Redactie
5 september 2010, 20:16
1 min leestijd
Shazam en Marktplaats krijgen grote update

Shazam en Marktplaats hebben beide een update gekregen afgelopen weekend. Shazam is een applicatie waarmee je muziek kan opzoeken. Als je een liedje hoort en niet weet welke titel het heeft dan kan je dat opzoeken door het nummer te laten horen aan Shazam. De functie van de Marktplaats applicatie ligt erg voor de hand: het tonen van advertenties en je account beheren.

Shazam met nieuwe lay-out

In Shazam 3.0 zit een totaal nieuwe lay-out. Zo zie je als je de applicatie opstart een grote ronde knop waarmee je hem aan het ‘Shazammen’ zet. Ook luistert hij direct bij het opstarten al naar muziek. Je kan nu ook muziek zoeken waaronder in de Tagparade. Hierin staan de nummers die het meeste in jouw land zijn gezocht. Daarnaast kan je ook nog eens muziekvideo’s zoeken en is de applicatie geoptimaliseerd voor iOS 4.0. Fast-app switching en de optimalisatie voor het retina display zijn dus toegevoegd.

Shazam

Shazam Entertainment Ltd.

Gratis via App Store

Uitgebreide bied-opties in Marktplaats 1.2

Marktplaats 1.2 brengt een aantal nieuwe functies met zich mee die voorheen alleen op de website van Marktplaats waren. Zo kun je nu bieden op advertenties en zie je alle biedingen die er al zijn. Ook kan je nu links van advertenties delen via e-mail, SMS en Twitter.

Marktplaats - koop en verkoop

Marktplaats BV

Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Categorieën: Lifestyle, Muziek
Spotlight: Shazam

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's