The Settlers reeds in de App Store beschikbaar.

Redactie
7 november 2009, 14:45
1 min leestijd
The Settlers reeds in de App Store beschikbaar.

Reeds eerder schreef ik er een preview over met als verwachte releasedatum midden november en een dag later is hij dan toch in de App Store beland. The Settlers is weer een topper van Gameloft en dit mag gezegd worden. Bij deze game is het de bedoeling dat je zo snel en efficiënt mogelijk een nederzetting opbouwt en vervolgens afrekent met andere, vijandige nederzettingen. Bouw je eigen imperium op door een goede voorraad van hout, steen en voedsel aan te leggen vooraleer deze zaken schaars en onvindbaar worden.
Je kan spelen met verscheidene volkeren zoals de Vikings, de Romans en de Mayans waarbij deze het tegen elkaar opnemen of coöpereren om enkele gezamenlijke doelen te kunnen bereiken. De sterkte van jouw eenheden hangt af van hoe je op een effectieve manier jouw vestiging gedurende de tijd hebt opgebouwd.

Immagine-5
foto
foto

Lees verder na de advertentie.

foto

The Settlers is nu beschikbaar in de App Store voor 3,99 euro, heeft een grootte van 227 MB en verreist een OS 2.2.1 of later. Spijtig genoeg nog niet in het Nederlands te downloaden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's