The Settlers reeds in de App Store beschikbaar.

Reeds eerder schreef ik er een preview over met als verwachte releasedatum midden november en een dag later is hij dan toch in de App Store beland. The Settlers is weer een topper van Gameloft en dit mag gezegd worden. Bij deze game is het de bedoeling dat je zo snel en efficiënt mogelijk een nederzetting opbouwt en vervolgens afrekent met andere, vijandige nederzettingen. Bouw je eigen imperium op door een goede voorraad van hout, steen en voedsel aan te leggen vooraleer deze zaken schaars en onvindbaar worden.
Je kan spelen met verscheidene volkeren zoals de Vikings, de Romans en de Mayans waarbij deze het tegen elkaar opnemen of coöpereren om enkele gezamenlijke doelen te kunnen bereiken. De sterkte van jouw eenheden hangt af van hoe je op een effectieve manier jouw vestiging gedurende de tijd hebt opgebouwd.

Immagine-5

foto

fotofoto

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

The Settlers is nu beschikbaar in de App Store voor 3,99 euro, heeft een grootte van 227 MB en verreist een OS 2.2.1 of later. Spijtig genoeg nog niet in het Nederlands te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.