Serious Request nu te volgen via de Giel-applicatie
Redactie

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft de stream die wij eergisteren publiceerden geblokkeerd. Wie de video stream probeert te openen, krijgt ‘Deze stream is geblokkeerd’ in beeld te zien. Giel, één van de drie dj’s in het glazenhuis, heeft hier een oplossing voor gevonden. Hij streamt de webcam van het huis nu rechtstreeks naar de iPhone, iPod touch en iPad via zijn applicatie.

De officiele applicatie van Giel

De applicatie van Giel is gratis te downloaden via de App Store. Met de applicatie kan je gratis kijken en luisteren naar de shows van Giel. Ook kan je jingles beluisteren die de dj tijdens zijn radioshows gebruikt. Speciaal voor Serious Request heeft Giel de webcam-stream van de applicatie permanent opengezet. Je kan hierdoor dag en nacht een kijkje nemen in het glazenhuis met je iOS-apparaat.

Kleine update

Deze week verscheen er een kleine update van de applicatie van Giel. Er zijn bij de update een aantal kleine bugs verholpen. Ook is het vanaf nu mogelijk om het soundboard te gebruiken als je iOS 3 hebt. Door een ernstige bug was dit voorheen niet mogelijk.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.