Mis niks van Serious Request 2015 met de app voor iOS

Gijs Ettes
18 december 2015, 14:00
1 min leestijd
Mis niks van Serious Request 2015 met de app voor iOS
SRH15

SRH15

Gratis

Reviewscore

7,5

De dj’s van 3FM zijn dit jaar met hun glazen huis neergestreken in Heerlen. Wil je niks missen van de activiteiten van Serious Request 2015, dan kun je de officiële iPhone-app downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je doen tijdens Serious Request 2015

Sinds 2004 organiseert 3FM jaarlijks het Serious Request-evenement waarbij een drietal dj’s in de week voor kerst wordt opgesloten in een glazen huis. Daar maken ze, zonder eten en zes dagen lang, een non-stop radio-uitzending. Mensen en bedrijven kunnen tegen betaling plaatjes aanvragen voor het goede doel. Er worden daarnaast een hoop activiteiten georganiseerd, die je met de officiële app kunt volgen. Vanaf het startscherm check je onder meer nieuws en stippel je routes naar bepaalde locaties uit.

Het scherm is onderverdeeld in vier ‘routes’: Beleef Heerlen, Food, Young & Urban en Smart. De eerste toont alle activiteiten die in de stad plaatsvinden tijdens Serious Request 2015. Op elke activiteit kun je doorklikken voor aanvullende informatie, de datum/tijd en de locatie. Via Food vind je eettentjes in de buurt van het glazen huis.

Young & Urban toont onder meer optredens van straatmuzikanten en diverse workshops die je kunt volgen. Smart verwijst naar de ‘smart services’ waarvan je tijdens het evenement gebruik kunt maken. Denk aan het opladen van je smartphone (of je lichaam) of het nemen van een ritje in een vr-achtbaan. Daarnaast is er een interactief scherm en een ‘Romeins’ badhuis op het plein te vinden. Kampeerders kunnen tijdens Serious Request 2015 terecht in een indoor camping, waar je een beschut tentje kunt huren om te overnachten.

Serious Request 2015-app downloaden

Je kunt nu de App Store induiken om de Serious Request 2015-app te downloaden. Deze is 6,4MB groot en vereist minimaal iOS 6. De app is geoptimaliseerd voor de iPhone en iPod touch.

SRH15

Valid Solutions B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu