Speel gratis Sega-klassiekers zoals Sonic en Altered Beast op je iPhone

Erwin Vogelaar
21 juni 2017, 20:31
2 min leestijd
Speel gratis Sega-klassiekers zoals Sonic en Altered Beast op je iPhone

Gamemaker Sega heeft een nieuwe manier bedacht om zijn oude gamecollectie speelbaar te maken: gratis op je iPhone! Deze vijf Sega-games kun je nu spelen.

Lees verder na de advertentie.

Sega iPhone-games gratis te spelen

Er zijn al een hoop verschillende manieren om klassieke Sega-games te spelen, maar geen is zo makkelijk als via Sega Forever. Met dit programma biedt de gamemaker namelijk zijn oude games gratis aan via de App Store. Op dit moment zijn er vijf games beschikbaar, maar Sega belooft elke twee weken nieuwe spellen toe te voegen. Leuk is dat elke Sega Forever-game leaderboards heeft en dat je overal mag saven.

Hoewel de games gratis te spelen zijn, worden er wel advertenties getoond. Gelukkig zitten de advertenties de gameplay nooit in de weg. Je krijgt tevens de mogelijkheid om de advertenties te verwijderen. Hier betaal je 1,99 euro per game voor. Op dit moment speel je de volgende games spellen door ze in de App Store te downloaden.

1. Sonic The Hedgehog

Sonic the Hedgehog kwam in 1991 uit voor de Sega Genesis. In de game race je als de bekende blauwe egel door de wereld, terwijl je springt en muntjes verzamelt.

Download Sonic: The Hedgehog in de App Store (gratis)

Sonic the Hedgehog™ Classic

SEGA

Gratis via App Store

2. Altered Beast

Altered Beast kwam voor het eerst in 1988 uit en kon toen enkel in een arcade worden gespeeld. Dit is een beat ‘m up, waarin je jezelf door golven aan vijanden moet werken.

Download Altered Beast in de App Store (gratis)

Altered Beast Classic

SEGA

Gratis via App Store

3. Phantasy Star II

Phantasy Star II werd in 1989 uitgebracht voor de Sega Genesis. Dit is een uitgebreid rollenspel waar je heel wat uren in kunt stoppen.

Download Phantasy Star II in de App Store (gratis)

Phantasy Star ™ Classics

SEGA

Gratis via App Store

4. Kid Chameleon

Kid Chameleon kwam in 1992 uit voor de Sega Genesis. In de game moet je mensen redden die door een slechterik in een game zijn ontvoerd.

Download Kid Chameleon in de App Store (gratis)

Kid Chameleon Classic

SEGA

Gratis via App Store

5. Comix Zone

Comix Zone is net als Altered Beast een beat ’em up, maar deze keer met een focus op stripboeken. Dit spel kwam in 1995 uit.

Download Comix Zone in de App Store (gratis)

Comix Zone Classic

SEGA

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's