De iPhone 15 Pro Max: krijg nu tot wel €500 terug bij inruil

Sea of Squares: rustgevende puzzelgame met kleurenblokken

Rutger Otto
15 september 2015, 18:44
2 min leestijd
Sea of Squares: rustgevende puzzelgame met kleurenblokken
Sea of Squares

Sea of Squares

€ 1,19

Reviewscore

8

Zoek niet verder naar een rustgevend puzzelspelletje voor in de trein of tijdens tv-reclames: Sea of Squares laat je blokken wegspelen terwijl je levels ronddraait.

Lees verder na de advertentie.

Levels draaien en blokken tikken

Sea of Squares is een nieuwe, gratis game in de App Store. Het puzzelspel komt prima tot zijn recht op de iPhone. In het spel ga je langs honderd levels, die uit blokken van verschillende kleuren bestaan. Deze blokken zijn kubussen en door te vegen draai je het level. Hoe de blokken zijn opgestapeld is in elk level anders.

Om de kubussen weg te spelen, moeten er minstens twee naast elkaar staan. Dan kun je ze aantikken, waarna ze verdwijnen. Naastgelegen blokken schuiven vervolgens in elkaar. Zo ga je door tot het speelveld leeg is en je het level hebt gehaald.

Sea of Squares game for iPad, iPhone and Mac

Verschillende modi

In totaal zijn er drie spelmodi in Sea of Squares, zodat je wel even bezig bent. Met Relaxing zijn er vier kleuren op het speelveld, Timekilling biedt er vijf en Challenging heeft zes kleuren blokken die je moet wegspelen. Dat is in het begin niet heel moeilijk, maar in latere levels ben je er misschien meer tijd aan kwijt.

Kom je op een punt dat je geen combinaties meer kan maken, maar liggen er nog wel blokken op het bord, dan kun je het speelveld per level nog een paar keer laten husselen. Gebruik je deze optie minder vaak, dan zal je score hoger eindigen dan dat je ze op maakt. Voor het wegspelen van meer dan twee blokken tegelijk krijg je eveneens bonuspunten.

Sea of Squares downloaden

Sea of Squares is een heerlijk puzzelspelletje voor de momenten dat je je verveelt. Daarnaast oogt hij lekker strak dankzij de kleuren en de zwarte achtergrond. Voor de installatie van het spel is 6,6MB aan vrije opslagruimte nodig en minimaal iOS 8.4.

Sea of Squares

Electrofish Interactive Ltd

€ 1,19 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Sea of Squares
Sea of Squares
Sea of Squares
Sea of Squares
Sea of Squares
Sea of Squares
Sea of Squares
Sea of Squares
Sea of Squares
Sea of Squares
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu