Screenshots van de iPad App Store

Redactie
27 maart 2010, 12:27
1 min leestijd
Screenshots van de iPad App Store

Gisteren zijn er door een anoniem persoon een aantal screenshots van de iPad App Store online gezet. Op deze screenshots zie je onder andere welke iPad-applicaties er nu al zijn toegelaten tot de App Store, en wat de prijzen zijn van deze applicaties. De afbeeldingen zijn op een iPad gemaakt, en dus kan je ook gelijk goed zien hoe de App Store er op de iPad uitziet.

iPad-applicaties die nu al zijn goedgekeurd

Apple heeft nog maar net de goedkeuringsprocedure voor iPad-applicaties in gang gezet, maar toch zijn er al een aantal bekende applicatie toegelaten tot de iPad App Store. De ontwikkelaars van deze applicaties hebben waarschijnlijk een speciale deal met Apple, want Apple moet natuurlijk ook testen of alles goed werkt.

De iPad-applicaties die nu al in de App Store te vinden zijn, kennen de iPhone gebruikers waarschijnlijk wel. Op de screenshots zijn onder andere de applicaties ‘Flight Control HD’ en ‘Labyrinth 2 HD’ te zien. De ontwikkelaars hebben speciaal voor de iPad een nieuwe variant van de spellen ontwikkeld.

Lees verder na de advertentie.

Alle screenshots van de iPad App Store zijn te vinden op ons iPadblog.nl. Naast de screenshots staan er ook wat prijsverschillen tussen de iPhone- en iPad-applicaties uitgelicht in het bericht.

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's