Schiphol: Vertrek- en aankomsttijden van vliegtuigen op je iPhone

Er bestaan applicaties voor allerlei soorten vervoersdiensten. Je hebt bijvoorbeeld ‘Trein’ voor informatie over het spoorboekje, Bushaltes voor de bustijden en metro-applicaties voor de metrolijnen. Een applicatie die tot gisteren nog ontbrak was een goede applicatie voor vluchttijden van vliegtuigen. Deze applicatie is inmiddels ook in de App Store verschenen.

Schiphol

De applicatie beperkt zich tot de aankomsttijden en vertrektijden van vliegtuigen op Schiphol. Je kan precies zien welke  vluchten er vertrekken en aankomen op dit tijdstip. Je kan ook kiezen om een vluchtnummer op te zoeken, waardoor je bijvoorbeeld niet een aantal dagen hoeft door te scrollen.

Push-notificaties

Het goede van deze applicatie is de notificatie-functie. Je kan middels push-notificaties vernemen of een vlucht later of eerder aankomt. Ook kan je een berichtje ontvangen als het vliegtuig vertrokken of aangekomen is. Met deze functie weet je dus direct van de status van de vlucht is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.