Schiphol Plus enkel vandaag gratis

AppEvent, een project dat in december 2009 is opgericht, geeft in de maand augustus elke dag een applicatie “weg”. Ze bieden de mogelijkheid aan ontwikkelaars uit België en Nederland om hun iPhone app te promoten door het één dag gratis aan te bieden. Vandaag is de handige applicatie Schiphol Plus aan de beurt.

Frequente vliegers

De applicatie is bedoeld om het bijhouden van reizen met het vliegtuig eenvoudig bij te houden. Dit is vooral erg handig voor mensen die veel met het vliegtuig reizen. Wanneer je slechts een enkele keer per jaar reist om op je vakantiebestemming te komen, dan is het gebruik van deze app het niet waard.

Alles is overzichtelijk ingedeeld en door communicatie met internet worden er de actuele vertrektijden en andere info getoond. Voorwaarde is wel dat je dus verbonden moet zijn met internet, anders heb je kans dat de applicatie niet meer up-to-date is.

Schiphol Plus is ook beschikbaar voor de iPad, deze versie is vandaag ook gratis te downloaden uit de app store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Je kan de app in de app store enkel vandaag gratis downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.